Home Live Radio Podcast Live TV Vodcast Forum Files Login Register :     Contact : 
 
Forum index Forum: Penbex Radio modified firmware forum Topic: Mod firmware doesn't work with my HAV-21 Last replied to: March 22, 2015, 3:16 pm Back to post view
AuthorPostOptions
Posted by awhbordeaux Message # 1     Posted at January 24, 2015, 11:55 pm,     subject: Mod firmware doesn't work with my HAV-21  
Messages: 2 posts
Registration date: January 24, 2015
Status: Offline

Hello, I happened upon this site by chance and installed the modified firmware on my Konig HAV21 in the hope that it would give my poor old Internet Radio a new lease of life ! 
After the firmware upgrade, the radio restarted, but in the Worldstation list, there are now just two garbled server names (captiveportal.html and another one in strange symbols). When I try to select one of them I get the following message:
Data Proces Err (1) and then the radio just goes back to the server list.
Any idea what could be going wrong?
Thanks for any light you can shed on this frustrating matter!
Andy
 
Posted by penbex Message # 2     Posted at January 28, 2015, 7:17 pm,     subject: Mod firmware doesn  
Messages: 2267 posts
Registration date: May 21, 2009
Status: Offline

Did you do a factory reset after the firmware update?
 
Posted by awhbordeaux Message # 3     Posted at February 5, 2015, 2:28 am,     subject: Mod firmware doesn  
Messages: 2 posts
Registration date: January 24, 2015
Status: Offline

Yes, I certainly did!
 
Posted by lapvm Message # 4     Posted at March 21, 2015, 7:55 pm,     subject: Mod firmware doesn  
Messages: 24 posts
Registration date: June 23, 2014
Status: Offline

I can't access to no station list with my hav-21 since a few days. Previously i could access with the new firmware with our problems
 
Posted by penbex Message # 5     Posted at March 22, 2015, 8:42 am,     subject: Mod firmware doesn  
Messages: 2267 posts
Registration date: May 21, 2009
Status: Offline

Strange.. the server is available (this forum is running on the same server!)
Perhaps the radio lost or corrupted its settings. You could try a factory reset and then make a new connection.

 
Posted by lapvm Message # 6     Posted at March 22, 2015, 3:16 pm,     subject: Mod firmware doesn  
Messages: 24 posts
Registration date: June 23, 2014
Status: Offline

Quote:

Strange.. the server is available (this forum is running on the same server!)
Perhaps the radio lost or corrupted its settings. You could try a factory reset and then make a new connection.

Problem fixed with a factory reset, thanks