Home Live Radio Podcast Live TV Vodcast Forum Files Login Register :     Contact : 
 
Forum index Forum: Device: SkyTC - KMP510 (Envivo Otek Xenta Arnova) Topic: Icecast --> Bus error Last replied to: September 18, 2012, 7:52 am Back to post view
AuthorPostOptions
Posted by pauluspaulus Message # 1     Posted at September 17, 2012, 7:58 pm,     subject: Icecast --> Bus error  
Messages: 22 posts
Registration date: August 31, 2012
Status: Offline

Hi.

Today I constantly cannot connect with Icecast via SkyTC. When selecting Icecast from main menu at first "hourglass" icon runs for some time but finally it stops and the device hangs. The following is command line output when jz-media-app ran manually and enter Icecast:

----------------------------------------------------------------------------
Do cURL to file: http://dir.xiph.org/yp.xml
lmodd 1347910868
result: 304
(!) [  494:    0.000] --> Caught signal 11 (at 0xe714c0, invalid address) <--
 (!!!)  *** WARNING [still objects in 'Layer Region Pool'] *** [object.c:241 in
fusion_object_pool_destroy()]
 (!!!)  *** WARNING [still objects in 'Layer Context Pool'] *** [object.c:241 in
 fusion_object_pool_destroy()]
 (!!!)  *** WARNING [still objects in 'Surface Pool'] *** [object.c:241 in fusio
n_object_pool_destroy()]
(!) [  494:    0.004] --> Caught signal 10 (sent by the kernel) <--
Bus error
----------------------------------------------------------------------------

pauluspaulus
Wiwa ertv-208
 
Posted by penbex Message # 2     Posted at September 17, 2012, 10:02 pm,     subject: Icecast --> Bus error  
Messages: 2279 posts
Registration date: May 21, 2009
Status: Offline

Quote:
Hi.

Today I constantly cannot connect with Icecast via SkyTC. When selecting Icecast from main menu at first "hourglass" icon runs for some time but finally it stops and the device hangs. The following is command line output when jz-media-app ran manually and enter Icecast:
----------------------------------------------------------------------------
Do cURL to file: http://dir.xiph.org/yp.xml
lmodd 1347910868
result: 304
(!) [  494:    0.000] --> Caught signal 11 (at 0xe714c0, invalid address) <--

Hi,

Same here. Something has changed with the date we receive from the Icecast yellowpages.
hdr> Content-Length: 5210525
It is a 5 megabyte file that is received. Thats why it takes a while to get loaded and processed.
But then it crashes on the contents of the received file.

I checked and there are an awful lot of entries that are listed as:
        Unspecified name
In total there are almost 13.000 entries listed in the file.
Some stations are listed twice and some stations are listed up till 10 times.
Clearly something went wrong with the generation of the yellow page file at the icecast server.

Still that should not have resulted in a crash.
The firmware will never list that many entries and has overflow protection to make sure memory is not all used up just to process the list
but it seems something within the list still makes it crash. I will dig through it and make sure that whatever is causing the crash gets fixed.

Update: I found what went wrong and fixed it.


(Last Edited by penbex on September 17, 2012, 11:10 pm)
 
Posted by pauluspaulus Message # 3     Posted at September 18, 2012, 7:52 am,     subject: Icecast --> Bus error  
Messages: 22 posts
Registration date: August 31, 2012
Status: Offline

Indeed Listenlive was working correctly for long time so the problem is recent. Great you found the solution.

pauluspaulus
Wiwa ertv-208